O nama

slika

Lounge bar Panini se nalazi u Petrovcu na samoj obali mora. Nudimo raznovsni izbor Mediteranske i Evropske kuhinje kao i veliku ponudu alkoholnih i bezalkoholnih pića. Kod nas možete da uživate u izboru domaćih kolača i u najlepšem Italijanskom sladoledu. Takođe na našoj terasi možete uživati i u živoj muzici uz domaća i strana vina. Nadamo se da ćete nas posetiti i da ćete uživati kod nas.

Dobrodošli!

Galerija

Utisci posetilaca

Meni najdraži lokal u Petrovcu. Obožavam sve što je na meniju,obrok salate su im fantastične. Čorba od povrća je božanstvena,kod kuće je spremam i zovemo je -panini čorba.Osoblje preljubazno. Sve naj naj. Topla preporuka svima koji posete Petrovac.

Maja, Google Review

Lepo mesto uz obalu za popiti jutarnju kafu. Dobar izbor u meniju, pristojne cene.

Stefanija, Google Review

Prijateljica i ja smo odusevljene prvenstveno uslugom, a onda i hranom. Kolaci su savrseni!! Mogu slobodno da kazem i najbolji u Petrovcu. Konobaru smo dosadjivale da nam detaljno opisuje sastojke kolaca a on je bio tolerantan i sve nam do detalja objasnjavao iako mu je terasa bila prepuna. Atmosfera u kaficu je jako pozitivna i sve je apsolutno besprekorno. Vode racuna o detaljima. Sve pohvale za Panini!!!!!

Jelena, Trip Advisor

Postanite deo tima

Pošaljite nam svoje podatke ukoliko želite da konkurišete za mesto u našem timu.